Willis Earl Beal - Through The Dark + win kaarten voor EKKO-concert

luister | wo. 23 maart 2016 | joris

Willis Earl Beal maakte in de afgelopen jaren de ontwikkeling van hondsrauwe, kale blues en folk naar geliktere eightiessoulpop vol synths, waar zijn geweldige stem ook prima bij bleek te passen. Zwoel album Noctunes van vorig jaar krijgt op 1 april een opvolger in de vorm van een acht tracks tellende EP Through The Dark, waarvan de titelsong alvast te streamen is.

Willis Earl Beal - Through The Dark + win kaarten voor EKKO-concert

De zanger nam zijn nieuwe muziek op met de tot nog toe onbekende producer Nathan Gibson, die hij naar eigen zeggen bij toeval op straat ontmoette. In Through The Dark zet hij de toon van Noctunes voort, met alle ruimte voor de stem van Beal.

Op vrijdag 8 april geeft Willis Earl Beal een optreden in de Utrechtse EKKO, waarvoor wij 2x2 kaarten mogen weggeven. Weet jij nog met welk 'instrument' op het podium Willis Earl Beal in zijn eerste jaar optrad? Vertel het ons via een mailtje aan prijsvraag@kickingthehabit.nl o.v.v. WIllis Earl Beal, en wie weet win je een setje vrijkaarten voor dit gegarandeerd onvoorspelbare, intense concert.