Motel Mozaique '16: DIIV, Flying Horseman, Marlon Williams

nieuws | di. 9 februari 2016 | joris

Kijk aan: het concert in Paradiso op 11 april is niet je enige kans om DIIV live aan het werk te zien. De band met spraakmakend nieuw album Is The Is Are net uit is nu ook bevestigd voor festival Motel Mozaique in Rotterdam. En dat is niet de enige mooie nieuwe naam voor op 8 en 9 april...

Motel Mozaique '16: DIIV, Flying Horseman, Marlon Williams

Flying Horseman

ook Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Marlon Williams, het altijd intense Flying Horseman uit Belgie plus Amanda Bergman, Samuel Ford, Gwenno en Beau zijn geboekt.

Zoals bekend kun je op Motel Mozaique ook altijd theaterperformances zien, dit jaar onder meer 'That catastrophe is a fire' van Tale Dolven en Gabel Eiben (theater performance rondom het wonder van het dagelijkse leven) en D NO BODY van Dario Tortorelli (in co-productie met Conny Janssen Danst en Ward/waRD – Ann Van den Broek). Ook toneelschrijver en verhalenverteller Enver Husicic is van de partij.

Aan het muziekfront werden eerder onder anderen Damien Jurado, The Go! Team, Protomartyr, Meatbodies, Liima, Jamie Woon, Steve Mason, Pixx en VANT bevestigd. Voor het volledige programma en tickets check je de festivalwebsite.