DMA's op tour langs Amsterdam, Rotterdam, Vlieland

nieuws | ma. 22 februari 2016 | joris

Geen band die momenteel zo Engels als fish & chips klinkt als het Australische DMA's, dat eind deze week debuut-LP Hills End uitbrengt. Terwijl we nog geen duidelijk antwoord hebben op de vraag of deze hooligans echt meer zijn dan een stelletje copycats - ook jongste single In The Moment laat het antwoord in het midden -, kondigen ze wel een trits Nederlandse optredens aan voor begin mei. DMA's staat op Here Comes The Summer (6-8 mei) op Vlieland en doet daarvoor Rotterdam en Amsterdam aan.

DMA's op tour langs Amsterdam, Rotterdam, Vlieland

Op dinsdag 3 mei staat DMA's in Rotown in Rotterdam en op donderdag 5 mei in de Tolhuistuin in Amsterdam (via Paradiso). Het kan bijna niet anders of er komt op Bevrijdingsdag nog een show bij, ergens in het land. De kaartverkoop voor de shows in Paradiso Noord en Rotown is meteen gestart: tickets kosten 15 euro.

Ook voor Here Comes The Summer op Vlieland kun je al tickets bestellen, en wel via bovenstaande link: daar treden verder onder anderen Flying Horseman, Admiral Freebee, Isbells, The Legendary Shack Shakers en Chantal Acda op.