Black Mountain - Florian Saucer Attack + tickets te geef

video | do. 3 maart 2016 | joris

Canadese rockband Black Mountain keerde laatst terug met een epische rocksong - Mothers Of The Sun - maar bewijst met Florian Saucer Attack ook nog steeds puntiger knallers te kunnen maken. En ja, het is zalig de krachtige stem van Amber Webber weer eens te horen gedrenkt in gitaargeweld, na de folk/elektronica van Lightning Dust. En deze ultraweirde, buitenaardse animatievideo? Die werd gemaakt door Chad Van Gaalen.

Black Mountain - Florian Saucer Attack + tickets te geef

Zijn kleurige, merkwaardige animatie bij een stuwende rocksong als deze blijkt een gouden combi, terwijl je je geregeld in je ogen zult wrijven om wat je nu eigenlijk te zien krijgt. Zowel Florian Saucer Attack als Mothers Of The Sun zullen staan op het nieuwe Black Mountain-album IV, de eerste plaat van de band in zes jaar, te verschijnen op 1 april.

Op vrijdag 15 april geeft Black Mountain een concert in de oude zaal van de Amsterdamse Melkweg. Voor deze show hebben wij maar mooi 2x2 vrijkaarten liggen, te verloten onder iedereen die ons de naam van een andere band kan vertellen waarin Black Mountain-baas Stephen McBean ook actief is. Stuur je antwoord naar prijsvraag@kickingthehabit.nl o.v.v. Black Mountain.