Bent van Looy - My Escape

video | vr. 4 maart 2016 | joris

Vlaming Bent van Looy (Das Pop) helpt je om met een gezonde dosis positieve energie het weekend in te gaan, dankzij zijn opgetogen, erg mooie nieuwe single My Escape. En anders helpt de energieke video bij deze klaterende pianopopsong inclusief gouden refreintje wel, met Van Looy aan de wandel of aan de ren op diverse locaties. Knap gemonteerd.

Bent van Looy - My Escape

My Escape, wat hier symbool is voor de ultieme vrijheid, zal staan op het nieuwe, tweede solo-album van Bent van Looy, Pyjama Days getiteld. Dat door Jason Falkner geproduceerde album komt op 6 mei uit via Excelsior Recordings. In dat weekend spelen Van Looy en band het nieuwe werk voor het eerst live in Nederland, op 8 mei tijdens festival Here Comes The Summer op Vlieland. Op 10 juni volgt er een releaseshow in TivoliVredenburg, Utrecht.

Van Looy zelf over zijn nieuwe werk: "Pyjama Days is het verhaal van iemand die na vele omzwervingen thuis is gekomen om de mensen te vertellen wat er in de wereld te vinden is. Liefde, verdriet, eenzaamheid, kracht, alles, als je maar goed kijkt. Hij overhandigt ons zijn bloemen en zegt: 'Heb de moed om de deur uit te gaan en een tram te nemen die je nog nooit hebt genomen."