nieuws

Kim Janssen, LUIK, Mineral Beings en meer naar gratis Le Mini Who in Utrecht

Joris, Woensdag 16 05 2012, 18:41

Kim Janssen, LUIK, Mineral Beings en meer naar gratis Le Mini Who in Utrecht

The Secret Love Parade

In het Utrechtse gebeurt meer mooi muzikaals op de dag van Le Guess Who? May Day. In de middag van zaterdag 26 mei is het namelijk tijd voor een nieuwe, gratis toegankelijke editie van Le Mini Who, waarbij Nderlandse acts optreden in onder meer Plato, The Village en andere winkels. Dit in samenwerking met de Nederlandse labels Snowstar, Beep! Beep! Back up the Truck, Subroutine Records en Zoology Records.

En het is de moeite waard om je die middag in de Voorstraat op te houden, want kijk eens wie er sowieso optreden: Kim Janssen, The Secret Love Parade, LUIK, April, Bird on the Wire, Mineral Beings, Port of Call, Glass Eyes, Lost Bear, Bart van der Lee en Long Conversations. Dit is nog niet alles, meer acts worden nog bevestigd, aldus Le Mini Who op Facebook.

En na de Voorstraat gaat iedereen natuurlijk door naar Tivoli Oudegracht, EKKO, ACU of de Neude, waar voor slechts 20 euro optredens te zien zijn van Cloud Nothings, Julia Holter, Moonface, Sleepy Sun, Bear In Heaven, Sharon Van Etten, Weird Dreams en anderen. De volledige line-up vind je op de festivalwebsite. Verkoop die Beach House-kaartjes. Wie niet gaat, is gek.

, , , , ,

Momentje, de reacties worden opgehaald...

Reageer
Je reageert op ..
Van
Inhoud