nieuws

De ramvolle blokkenschema's van Indiestad en London Calling staan online

Austra

Nog een dag of tien, en Amsterdam krijgt in tien dagen tijd bezoek van ruim honderd acts in het kader van Indiestad. Een greep uit de totale tiendaagse van maandag 14 t/m zaterdag 23 mei: Charlotte Gainsbourg, Fanfarlo, Field Music, Howe Gelb, I LIKE TRAINS, Yacht, Howler, Austra, We Were Augustines, Bombay Show Pig, Esmerine, Japandroids, Amatorski, Hauschka, Nils Frahm, Baxter Dury, Exit Music, Willy Mason, Yukon Blonde en vele anderen.

Vanaf nu kun je als bezoeker een goed overzicht krijgen van het totale programma met behulp van de blokkenschema's. Wat zeker handig is voor degenen die op tijd een passepartout voor het hele festival kochten. Die passepartouts zijn intussen uitverkocht, wel zijn er voor alle optredens ook losse tickets te koop.

Bekijk hier het blokkenschema van Indiestad in zijn totaliteit. Veel optredens in de Vondelkerk, Amstelkerk, de duif, Paradiso en Bitterzoet overlappen elkaar. Snelle fietsers met een passepartout kunnen echter meerdere optredens per avond meepakken. Ook is er het aparte tijdschema van London Calling in Paradiso op vrijdag 18 en 19 mei, als onderdeel van Indiestad.

Voor London Calling zijn nog wel dagkaarten en passepartouts voor de twee lange avonden beschikbaar. Het programma gaat in elk geval tot laat door, met nachtelijke optredens van bijvoorbeeld Austra en Japandroids. Complete Indiestad-programmainformatie en tickets vind je via de Indiestad-website.

Waar kijk jij in het bijzonder naar uit?

  • Joris op vr. 4 mei 2012, 15:25 uur


comments powered by Disqus