nieuws

KtH & Tivoli: Kicking the Spring, win kaarten voor Liars, St. Vincent, My Morning Jacket en veel meer!

Beeld: Tivoli

Jazeker, na het uiterst succesvolle Kicking the Summer van vorig jaar, hebben we samen met Tivoli in Utrecht onder de noemer Kicking the Spring de koppen weer eens bij elkaar gestoken om te kijken welke optredens je de komende absoluut niet mag missen in de popzaal. De keuze was reuze, maar we hebben toch maar liefst zeven mooie show uitgekozen waarvoor je een kaartenpakket kunt winnen. Jazeker: dan mag je dus naar ál die shows! Mag je ook nog eens iemand meenemen, want we geven 2x2 passepartouts weg voor de volgende optredens:

Spain (donderdag 24 mei)
Mudhoney & Rats on Rafts (maandag 28 mei)
Amatorski (zondag 3 juni)
Liars (vrijdag 8 juni
My Morning Jacket (dinsdag 19 juni)
Other Lives (dinsdag 3 juli)
St. Vincent (woensdag 11 juli)
Én dan krijg je ook nog eens de laatste cd van My Morning Jacket, Circuital thuisgestuurd.

Zo, bezorgen we je even een prachtlente (plus het gloren van de zomer met die laatste twee shows). We balen nu al dat Kicking the Habit-schrijvers uitgesloten zijn van deelname. Nu zal duidelijk zijn: die kaarten krijg je niet zomaar, daar moet je wat voor doen. Hoe te winnen? Dat lees je hieronder...

Om kans te maken op gratis kaarten voor al deze shows vragen we je: breng een ode aan een van de bovenstaande bands/artiesten. Dat mag tekstueel (al dat niet in dichtvorm), in beeld- (photoshoppen!) of zelfs videomateriaal.

Leef je uit en wees creatief dus. We zijn benieuwd! Inzendingen mogen naar [email protected], o.v.v. Kicking the Spring. Vergeet niet je volledige naam en adres daarbij te vermelden. Meedoen kan tot zondag 20 mei, de winnaars krijgen dan uiterlijk 21 mei bericht per e-mail.

Belangrijk: bijlagen groter dan 1 mb worden gedelete. Filmpjes mogen via YouTube, Vimeo en dergelijken of kunnen eventueel ook via WeTransfer naar hetzelfde mailadres.

Hieronder nog wat muziek van al dat moois voor tijdens het knutselen/filmen/photoshoppen:

St. Vincent - Cheerleader:

Liars - Scissor:

Rats on Rafts - God is Dead:

Other Lives - For 12:

My Morning Jacket - Circuital:

  • Redactie op wo. 25 april 2012, 15:30 uur


comments powered by Disqus