nieuws

CocoRosie terug met nieuwe single op Touch and Go, concerten in Paradiso en 013

De wereldvreemde zussen Bianca en Sierra Casady keren deze zomer als CocoRosie terug voor nieuwe muziek en optredens, nadat Sierra begin dit jaar aan haar keel geopereerd moest worden. Over een nieuw album is nog niets bekend; wel staat de nieuwe single met de nummers We Are On Fire en Tearz For Animals begin juni gepland voor een release op het Touch And Go-label, dat na ruim drie jaar weer eens nieuwe muziek uitbrengt.

We Are On Fire werd opgenomen met hulp van TV On The Radio-gitarist Dave Sitek, op Tearz For Animals werkten de dames opnieuw samen met Antony Hegarty. Ook wordt er gewerkt aan een video voor dit nummer. Beide tracks zijn nog niet te horen. Hoe ouderwets. En dan is er in de zomer een tournee gepland: CocoRosie geeft op woensdag 11 juli een concert in de Tilburgse 013 en op dinsdag 31 juli een concert in Paradiso te Amsterdam.

Kaartjes voor Tilburg zijn al verkrijgbaar en kosten 27,50 euro. Tickets à 25 euro excl. voor Amsterdam zijn vanaf zaterdag 28 april in de voorverkoop. Nu is het nog wachten op een echte opvolger van Grey Oceans uit 2010, die uitkwam op Sub Pop. De track Lemonade was afkomstig van die plaat:
[[embed url="http://youtu.be/tu3EcAHdHlE"]]

  • Joris op di. 24 april 2012, 15:50 uur


comments powered by Disqus