nieuws

The Men, Iceage, Simon Reynolds en meer naar Tilburgs Incubate-festival

The Men.

We kunnen de klok er stilaan op gelijk zetten: op alle donderdagen, netjes aan het begin van de middag, komen de heren achter Tilburgs festival Incubate met nieuwe namen voor de komende aflevering. Om straks van maandag 10 tot en met zondag 16 september weer te eindigen met een line-up van tegen de driehonderd (300!) bands, kunstenaars, sprekers en andere acts. Als het er dit jaar niet wéér meer worden...

Nu nieuw: het New Yorkse Sacred Bones-label zal een avondje hosten in 013 en neemt de bands The Men, Iceage, Amen Dunes, War en Lust For Youth mee. Verder bevestigd (en nog nader kennis mee te maken): Luke Roberts, Killed By 9V Batteries, RM Hubbert en Pretty Lightning. Het was ons niet ontgaan, maar ook onlangs toegevoegd: de garage-veteranen van Reigning Sound!

Het blijft niet bij muziek alleen: te gast op de Do It Yourself Conferentie die het festival op vrijdag 14 september houdt in de Nieuwe Vorst: Simon Reynolds, schrijver van het boek Retromania, die een keynote speech zal houden. Ook is er een live-interview met ex-Can-muzikant Damo Suzuki en verder zijn er bijdragen van Britse filmmaker Chris Jones en van Roy Wilkinson. Meer info op de festivalwebsite.

Daar vindt u ook de mogelijkheid tot het kopen van diverse, nooit te dure tickets. Eerder al bevestigd, oa. The Buzzcocks, A Winged Victory ForThe Sullen en anderen.

The Men live:
[[embed url="http://www.youtube.com/watch?v=KpATFtGfYR8"]]

  • Joris op do. 12 april 2012, 16:04 uur


comments powered by Disqus