nieuws

Michiel Flamman (Solo) brengt plaat uit als 'A Tunnel To Oslo'; luister naar outtakes van nieuw album

Barry, Dinsdag 21 02 2012, 14:10

Michiel Flamman (Solo) brengt plaat uit als 'A Tunnel To Oslo'; luister naar outtakes van nieuw album

Het is alweer even geleden dat we iets hebben gehoord van Solo, het project van Michiel Flamman; in 2008 kwam het laatste officiële album Before We Part uit bij Excelsior, gevolgd door de verzamelaar This Is Solo in 2010. Daarna vertrok de songschrijver naar Berlijn, maar heeft hij het maken van nieuwe muziek zeker niet achter zich gelaten. Een nieuwe plaat ligt voor een groot deel klaar. Niet als Solo overigens, maar onder de nieuwe benaming A Tunnel To Oslo.

Voordat hij verschijnt, krijgen we echter eerst een inkijkje in wat we mogelijk kunnen verwachten. Op de Bandcamp van Flamman's project zijn drie liedjes onder de titel Outtakes of an Album to Come verschenen. Duidelijk. Is het eerste liedje nog een kort klankexperiment, de twee andere nummers; Underwelten #2 en Little Kid hebben meer een liedjesopzet maar zijn experimenteler uitgewerkt. Een lo-fi productie met veel ruis, zelfs een iets andere zangstijl in die eerste; warmer en dieper. Een gedurfde stap voorwaarts, maar het enthousiasme is zeker gewekt. Zou die rauwere stijl doorwerken in zijn nieuwe plaat? We zijn er alvast erg benieuwd naar. Luister hieronder. Update: een vierde liedje, Long Gone (Abused and Reused) is inmiddels ook te beluisteren.

, , ,

Luister op Bandcamp
embed
Kicking the Habit, Michiel Flamman (Solo) brengt plaat uit als 'A Tunnel To Oslo'; luister naar outtakes van nieuw album
sluiten
Embed: Michiel Flamman (Solo) brengt plaat uit als 'A Tunnel To Oslo'; luister naar outtakes van nieuw album

Momentje, de reacties worden opgehaald...

Reageer
Je reageert op ..
Van
Inhoud