nieuws

Prijsvraag: win kaarten voor White Denim + Royal Bangs in Rotown

White Denim

Nadat de dwarse Texanen van White Denim straks hun Lowlands-debuut hebben gemaakt, geven zij ook nog een optreden in de Rotterdamse Rotown op dinsdag 23 augustus. Wie het trio in de afgelopen jaren zag, weet wat te verwachten: een energiek uur psychedelische garage-rock 'n roll boordevol vreemde breaks, onverwachte wendingen en verrassend virtuoos freejazz-gepiel op de vierkante centimeter. Zelfs al heeft op het dit jaar verschenen vierde album D de melodie voorrang gekregen op het gefreak, op het podium zal dit nog niet anders zijn. Zeker niet met een tweede gitarist erbij, goed voor een dosis extra dynamiek en spanning.

Royal Bangs uit Knoxville, Tennessee is present als prima opwarmer, met nerveuze, lekker springerige indierockliedjes, waar soms zelfs op te dansen valt. Voor deze avond mogen we van Rotown 2 x 2 kaartjes weggeven.

Om kans te maken geef je antwoord op de volgende vraag:

- Naar wát is dat nieuwe White Denim-album D eigenlijk genoemd?

Stuur het juiste antwoord naar [email protected], o.v.v. White Denim. Dit kan tot en met maandagmiddag 22 augustus, zodat winnaars maandagavond dan wel dinsdagmorgen gekozen worden. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

White Denim - Drug

White Denim - Drug

White Denim - Tony Fatti

Luister hier naar twee nummers van Royal Bangs:

Royal Bangs Playlist

  • Joris op ma. 15 augustus 2011, 20:38 uur


comments powered by Disqus