nieuws

Radiohead speelt The King Of Limbs live voor BBC Worldwide

Frustrerend genoeg kunnen we op het moment van dit schrijven nog steeds fluiten naar een Radiohead-tournee ter ere van nieuw, achtste album The King of Limbs. Gelukkig komt er nog iéts om dit praktisch ondraagbare leed van ons fanboys te verwachten: Radiohead gaat de plaat live uitvoeren tijdens een sessie in het kader van Live From The Basement, een project van huisproducer Nigel Godrich.

BBC Worldwide gaat dit optreden vervolgens live uitzenden, en wel op 1 juli, aldus een BBC-persbericht. Voor een zekere juiste look van de beelden is producer Dilly Gent erbij betrokken, die ook meewerkte aan veel Radiohead-video's, plus Grant Gee, die dertien jaar geleden de Radiohead-documentaire Meeting People Is Easy filmde.

Hoewel de uitzending kortom nog moet plaatsvinden, verklapt het persbericht al dat we een sessie van 55 minuten mogen verwachten. Wellicht dat er plek is voor Record Store Day-single Supercollider/The Butcher? Tot die tijd is nog altijd een vorige From The Basement-sessie van Radiohead te bekijken. Hier rechtonder, voor als je een dik uur overhebt.

is een niet oude youtube url

http://www.youtube.com/embed/k8byXSML4bY

  • Joris op di. 3 mei 2011, 21:02 uur


comments powered by Disqus